Andlig vägledning

Välkommen till en medial och andlig vägledning

Vid en medial andlig vägledning kan du få svar på livets frågor och hjälp med hur du kommer framåt i livet.

andlig vägledning - meditationskvällar - meditation - medium

Hur går det till på en medial andlig vägledning?

Under en session tar jag hjälp av mina andliga guider och andra ljusvarelser. Jag använder mig även av tarotkort för att stärka budskapen som kommer från andra sidan. Målet är att du ska få den hjälp och vägledning som du behöver just nu. Med tarotkorten kan vi också titta framåt i tiden hur det ser ut och andevärlden ger då tips och råd på vad du kan tänka på när detta kommer. (Jag ser inget om död eller olyckor)
Om du vill så kommer också dina nära och kära från andra sidan på besök och förmedlar budskap till dig.

Pris:

50 min / 500:-

Kontakta mig här om du vill veta mer eller boka en session:

2 + 8 =

Andlig vägledning

Just nu får du en GÅVA vid varje beställning i webbutiken! Avvisa