fbpx

Unikt hänge med Moldavit och Herkimerdiamant

990 kr

Unikt hänge med infattad Moldavit och en Herkimer Diamant. Unik design och det är hänget på bilden som gäller för denna produkt.

Hänget som sticker ut och som inte liknar något annat.
Handgjort i äkta sterling silver 925.

Slut i lager

Beskrivning

Herkimer Diamant, egenskaper

Herkimerdiamant är en speciell och kraftfull kvartskristall. Den är alltid dubbelterminerad med 18 sidor (6 st vid varje spets + 6 i mitten). Endast de Herkimers som hittas vid Herkimer County, New York, USA får kallas HerkimerDiamant.
Herkimers är ofta små men trots sin storlek så har de en kraftfull energi. Dess ljus är väldigt starkt och den har en hög andlig vibration som hjälper dig att komma upp och i de högre dimensionerna. Bra hjälp vid mediatition och när du vill kommunicera med guider och änglar.
Herkimers ger också väldigt mycket healing, och då framförallt till hjärtat för att ge känslomässig läkning.

Moldavit, egenskaper

Moldavit är en unik mineral som bildades vid ett meteoritnedslag i Teckien för ca 15 miljoner år sedan. Det var reaktionen från meteorit nedslaget som behövdes för att kunna bilda denna mineral.
För de känsliga själar som kanske känner att “de inte hör hemma här på jorden” är Moldavit en jättefin kristall till. Den hjälper dem till att anpassa sig här på jorden, “att inte känna hemlängtan” och att finna sitt syfte med att vara här i denna inkarnation.
Moldaviten hjälper oss att läka och balansera hjärtat. Den förstärker mediala förmågor och underlättar vid kommunikation till de högre dimensionerna.