fbpx

Unikt hänge med Rosa Turmalin och Herkimerdiamant

690 kr

Unikt hänge med 2 st råa rosa Turmaliner och en Herkimer Diamant. Unik design och det är hänget på bilden som gäller för denna produkt.
Handgjort i äkta sterling silver 925.

Slut i lager

Beskrivning

Herkimer Diamant, egenskaper

Herkimerdiamant är en speciell och kraftfull kvartskristall. Den är alltid dubbelterminerad med 18 sidor (6 st vid varje spets + 6 i mitten). Endast de Herkimers som hittas vid Herkimer County, New York, USA får kallas HerkimerDiamant.
Herkimers är ofta små men trots sin storlek så har de en kraftfull energi. Dess ljus är väldigt starkt och den har en hög andlig vibration som hjälper dig att komma upp och i de högre dimensionerna. Bra hjälp vid mediatition och när du vill kommunicera med guider och änglar.
Herkimers ger också väldigt mycket healing, och då framförallt till hjärtat för att ge känslomässig läkning.

Turmalin, Rosa (Rubelit) egenskaper

Älskar energierna i denna kristall!
Rosa Turmalin står för glädje, lycka, harmoni och kärlek! Starka kärleksfulla & positiva energier som för in kärlek i ditt liv. Känslomässig healare! Att bära Rosa Turmalin som smycke hjälper dig att hålla din kärlek och energi i din aura och gör den ljus och stark. Den hjälper dig att få tillbaka passionen i ditt liv och även mycket bra för att lugna vid stress. Återigen mycket bra känslomässig healare!

(Oktobers månadssten)