fbpx

Pendel med en Ängel i Bergkristall

180 kr

Unik handgjord pendel med en spets och en infattad ängel i Bergkristall.

1 i lager

Kategorier: , ,

Beskrivning

Bergkristall, egenskaper

Kraftfull, ger mod och uthållighet. Löser upp energiblockeringar och ger klarhet och insikt. Innehåller alla färger. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergskristallen förstärker andra stenars energier. Använd alltid bergskristall i drickessens tillsammans med annan önskad sten. Lägg på 3:e ögat om du har ”cement i huvudet”

Pendel – hur använda

Det finns många olika användningsområden där du kan ta hjälp av en pendel. När du använder pendeln håller du längst ut på kedjan med din tumme och pekfinger i din vänstra hand och låter pendeln hänga fritt neråt.
Pendeln kan bland annat hjälpa dig att svara på JA och NEJ frågor. Du kan även använda den till att balansera och fylla på dina chakran.
För att ställa frågor till pendeln behöver den först visa dig vad som är JA och vad som är NEJ. Du håller då pendeln som jag beskrev ovan och frågar den “visa mig ett JA”. Då kanske pendeln börjar snurra el pendla lite försiktigt. Vi säger att den börjar snurra medsols som exempel. Du gör sedan samma sak med “visa mig ett NEJ”. Vi säger då att den försiktigt börjar pendla fram och tillbaka. Detta är då hur den visar ett nej. Sedan ställer du din fråga och pendeln kan då börja snurra medsols, svaret på din fråga är då JA. Är svaret NEJ på din fråga så börjar den pendla fram och tillbaka. Det kan också vara så att du inte ska få svar på denna frågan just nu och då kan pendeln göra något annat, tex snurra motsols, alltså verken visa JA eller NEJ.