Djurkommunikation

Elin är certifierad djurkommunikatör

Hur går det till vid en djurkommunikation:

När Elin talar med djur så tonar hon in sig på djuret och känner dess känslor, hur djuret känner sig i kroppen. Hon använder sig också av telepati och bilder. Elin skapar en konversation med djuret och kan då beskriva hur det mår, personlighet och även förmedla vad djuret själv vill berätta.
Har du problem med din hund till exempel så pratar Elin också med ägaren om hur vi kan minska dessa för att det ska bli mer harmonisk både för hund och ägare.

Tala med djur - Djurkommunikation

Elin har hela sitt liv haft en stor dragning till djur och har alltid känt en speciell kontakt, samhörighet till dem. För henne har det alltid vart naturligt att kommunicera med djuren. Hon har själv många djur runt omkring sig hemma på gården så som hundar, katter, hästar, höns och kaniner. Elins djur är en del av henne och hon skulle aldrig kunna tänka sig ett liv utan djuren runt omkring.

Pris djurkommunikation:

På distans

550:-
Du skickar då ett foto på djuret som Elin läser av. Hon skickar sedan på mejl, konversationen med djuret. Du har även möjlighet att återkoppla via mejl om du har frågor.

Hembesök – 

700:- / 1 timme

Milersättning 25:-/milen tillkommer

Kontakta mig här om du vill veta mer eller boka en session:

6 + 13 =

Djurkommunikation med Healing Crystals

Just nu får du en GÅVA vid varje beställning i webbutiken! Avvisa