fbpx

Tidigare liv

Varför läsa tidigare liv?

När vi går in och upplever tidigare liv kan vi ibland se likheter med hur livet är idag och även likheter i vår personlighet. Vi kan hitta situationer i ditt tidigare liv som till detta liv har gett oss rädslor och fobier. Många gånger kan våra rädslor och fobier bli mycket bättre efter en tidigare liv regression för vi vet vart ifrån de kommer och kan då jobba med att släppa de. Det har jag varit med om flera gånger, att klienter som jag läst tidigare liv på och kanske hittat och berättat om något mindre trevligt i tidigare livet som blivit en fobi eller rädsla i detta livet. Många klienter har sedan återkopplat till mig och berättat att deras rädslor blivit mycket bättre eller försvunnit helt. Detta för att de vet orsaken till problemet och kan då bearbeta och släppa de.
Ett exempel på detta är en kvinna som jag för en tid sedan gjorde en läsning på. Hon hade varit med om en svår brand i det tidigare livet och förlorade allt i denna brand. I detta livet har hon så länge hon kan minnas fått panik när hon ser eller hör en brandbil/brandman och en stor rädsla för bränder men har aldrig tidigare förstått varför. Nu vet hon och hon har även kunnat släppa dessa rädslor.

Vi kan också se människor som vi har runtomkring oss i detta livet även i tidigare liv men kanske en annan slags relation. Sämre vanor, beteenden och blockeringar kan finnas kvar sen tidigare liv som vi behöver göra oss fria ifrån för att komma vidare. Tidigare liv kan påverka oss mer än vad vi tror.

Pris:

350:- / 30 min – Då går jag in och läser ett eller två av dina tidigare liv.

Kontakta mig här om du vill veta mer eller boka en session:

2 + 11 =

Tidigare Liv
Tidigare Liv
tidigare liv - regression