fbpx

Andlig kväll

Välkommen till en kväll i andlighetens tecken

Tillsammans höjer vi energierna och får en utvecklande kväll tillsammans

tidigare liv - regression - andlighet - andra sidan

Dessa kvällar är till både för dig som är helt nybörjare inom ämnet men även för dig som är mer erfaren. Kvällarna är planerade så att mer erfarna får tillfälle att öva, stärka sina förmågor och använda de verktyg som ni fått på tidigare kurser. Mycket bra för att underhålla de du har lärt dig tidigare. Ni som är nybörjare får chans att prova på lite olika teman inom det andliga och mediala och kanske väcker det ett intresse för vidareutveckling. På kvällarna jobbar alla utifrån sin egen förmåga beroende på hur långt du kommit i din utveckling. Jag hjälper till att höja energierna men också hålla dem stabilt under kvällen så att du kan känna dig lugn och trygg.

Tillsammans med datum för respektive kväll kommer jag beskriva mer om temat för just de tillfället. Vid varje tillfälle berättar och förklarar jag först lite om det aktuella temat sen avslutar vi med praktiska övningar. Vi berättar och diskuterar om våra upplevelser (om du vill) och ni får ställa frågor.

Olika teman kan vara:

Kanalisering – för att stärka kontakten med din guide/ledare eller andra ljusvarelser. Detta för att utveckla din medialitet, stärka din intuition – lära dig lita till din magkänsla. Dessa övningar sker genom guidad meditation. Jag hjälper er upp i energin så att ni enklare kan nå de högre dimensionerna där ni får träffa er guide eller andra ljusvarelser.

Trumresa – där du får träffa och knyta kontakt med ditt kraftdjur.
Vi provar på att jobba med pendel, pratar om våra chakran och hur vi öppnar upp och stänger oss.
Tillåter vädret kommer vi också gå ut i gammelskogen som ligger precis bredvid mottagningen där vi håller till. Där mediterar vi och får då hjälpa av skogen och dess helande, läkande och lugnande krafter. Kanske får vi även besök av naturväsen.

Pris: 200:- / kväll, kl: 19-21, max 6 deltagare.

Datum för kvällar:

Inga lediga datum just nu

medial personlig utveckling - meditation - andligt

Boka kurs/ evenemang här:

10 + 12 =