fbpx
Om Elin

Mitt namn är Elin Hjertqvist. Jag bor i de småländska skogarna med min man, 3 barn och alla våra djur. Min familj och våra djur ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

Medial gåva

Resan till mitt mediala arbete –

I grunden är jag utbildad undersköterska och har tidigare arbetat flera år inom vård och omsorg. Jag har i hela mitt liv vetat att jag vill hjälpa människor men visste inte först på vilket sätt. 2011 tog jag det stora steget. Då slutade jag inom vård och omsorg och började att arbeta med de som jag är här för att göra. Att med kärlek, min känslighet och mediala gåva hjälpa och vägleda människor framåt i livet. Hjälpa människor att växa, hitta sin fulla potential och sin egna inre kraft som jag vet att vi alla har.
Jag har en väldigt stark förmåga till att kunna känna vad andra människor känner. Denna känslighet ser jag idag som en gåva. En gåva att använda till att hjälpa andra människor på ett sätt som jag inte hade kunnat utan denna gåva. Jag har under åren genom mycket träning och arbete fått verktyg som hjälpte mig att kunna skilja på vad som är mina egna känslor och vad som tillhör någon annan. Dessa verktyg delar jag med mig av så mycket jag bara kan på mina kurser och evenemang. Det är många som söker sig till det mediala och som vill lära sig att hitta sin magkänsla. Då är dessa verktyg bra för att lära sig känna vad som är mitt egna och vad som är någon annans.

Min mediala gåva har alltid funnits med mig och jag har under årens lopp utvecklat den mer och mer. Redan som barn kunde jag känna och veta saker om både människor och djur. 

  KÄRLEKEN OCH RESAN TILL STENAR OCH KRISTALLER

Resan från att ha lite kristaller på vardagsrumsbordet till försäljning till att själv åka världen över och köpa in mina egna kristaller är så häftigt, spännande och roligt! 

Det började hemma på vardagsrumsbordet med lite kristallkvällar. Fortsatte till en liten butik hemma på gården för att sedan fortsätta in till stan – öppna butik och utöka webbutiken. 
Kärleken till stenar och kristaller har alltid funnits där (så även hos mina barn). Jag är helt såld på dessa vackra skapelser som vår moder natur har skapat helt på egen hand. Så vackra och varje kristall är helt unik med en fantastisk energi. Jag älskar att använda dem både som dekoration/ inredning i hemmet eller att bära som ett vackert smycke. Såklart också i mitt arbete som vid meditation, healing mm. 
Resan i denna kristallvärld har gått väldigt fort och framgångsrikt framåt. Numera åker jag själv på inköpsresor världen över.  Jag träffar människor från världens alla hörn och väljer själv ut mina kristaller. Det kan till exempel vara att jag träffar min kontakt från Kongo där malakiten kommer ifrån.  

 

Kurser som jag gått är bland annat –

Medial personlig utveckling – Pierre Hesselbrandt
Tarotkurs – Vivi Linde
Stenar och kristaller, kristallterapi – Marie Nilsson
Andlig Healing (varje år sedan 2012) – SRAU = svenska riksförening för andlig utveckling
Medial- personlig utveckling (varje år sedan 2012) – SRAU = svenska riksförening för andlig utveckling
Medial- personlig utveckling – Karolina Nilsson Soulbalance mf.

Certifieringar –

Certifierat medium och tidigare liv medium hos Pehr Trollsveden

Certifierad djurkommunikatör hos Pehr Trollsveden

Certifierat Seans medium av SRAU (svenska riksförening för andlig utveckling)

Certifierad Andlig healing av SRAU 

 

Healing Crystals erbjuder bland annat: Medial vägledning, tarot, kurser, webbutik och flera olika evenemangskvällar. Mottagningen/butiken ligger i Nybro och hit åker människor från Oskarshamn, Mönsterås, Högsby, Kalmar, Nybro, Växjö, Karlskrona m f. 
Planer finns också på att hålla kurser, evenemangskvällar och sessioner i Göteborg och Stockholm. Så skicka in din intresseanmälan om du kommer ifrån dessa regioner.

 

 

Djurkommunikation med Healing Crystals