fbpx

Meditationskvällar

Välkommen till en kväll som gör gott för din kropp och själ

En värdefull stund att unna dig själv i vår hektiska vardag.

meditera - guidad meditation - meditationskvällar

På dessa fantastiska meditationskvällar så leder jag gruppen till en så kallad guidad meditation och meditationerna är olika från gång till gång.
Våra energier tillsammans i gruppen gör det lättare att komma ner i meditationen och få en djupare avslappning. Efter meditationen delar vi med oss av våra upplevelser (om du vill) och pratar om eventuella tankar och symboler som dyker upp.

VAD ÄR MEDITATION

Det finns flera olika former av meditation men gemensamt är att man ska stilla sitt sinne och lyssna inåt. Vi behöver stilla vårt sinne för att finna balans. Meditation är ett avslappnat tillstånd och med hjälp av meditationen kommer vi i kontakt med vår inre värld – vår magkänsla. Att kunna stilla sitt sinne och lyssna till vad din inre röst har att berätta är så viktigt för ditt mående, hälsa och personliga utveckling. Du lär dig också att stanna upp och hitta svaren inom dig.

VARFÖR MEDITATION?

meditation - meditationskvällar - andlighet - utvecklingIdag finns mycket studier och forskning som visar meditationens väldigt många positiva effekter. Några av dessa är:

Meditation hjälper oss att stressa ner, släppa tankar och släppa vardagen. Vi får en ökad självkännedom och ett inre lugn. Den gör väldigt gott för ditt välmående och för din personliga utveckling.
Fler positiva effekter som meditationen ger är att vårt sömnhormon melatonin ökar vilket leder till bättre sömn. Hjälper oss även att hitta ny kraft och ger ökad livsglädje.

Vill du lära dig mer om meditation?

Lär mer under: meditationskurs

Vart: Hornsgatan 24, Nybro

När: 

Pris: 200:- / kväll

 

 

 

 

Boka kurs/ evenemang här:

14 + 12 =