fbpx

Allt handlar om energi. Det är tankarnas energi som påverkar nästan allt vi gör. Har du positiva tankar så blir allt mer positivt och vi blir gladare. Negativa tankar har istället en lägre vibration, en jobbigare lägre energi och tänker vi negativt blir allt mer tungt.
Eftersom tankar är energi så påverkas vi även av andras negativa tankar. På den mediala kursen förklarar jag och ger er verktyg för hur man kan skydda sig från andras negativa tankar. Även lära oss känna skillnad på vad som är vårt egna och vad som är någon annans känslor. Träna på att hitta dig själv och din egna magkänsla.
Även träna och öva på att känna hur det känns när våra guider och hjälpare försöker kommunicera med oss. Lära oss att känna skillnad på de olika energierna helt enkelt 😊 Från oss själva och våra egna tankar, från andra människor, från andra dimensioner och från föremål.

Nästa kurstillfälle:
MEDIAL OCH PERSONLIG UTVECKLING STEG 1, 3-4 juni       medial personlig utveckling kurs

Läs mer om kursen och dess innehåll här:
https://www.healingcrystals.se/andlig-personlig-utveckling/

Endast 6 deltagare på kursen (2 platser kvar)

Intuitionen är vår magkänsla. Vår sanning. De vi vet och känner innan vi hinner tänka. Innan hjärnan hinner tänka, äh de där stämmer inte, och de blir då vår sanning istället. Hjärnan lite korkad. Tänker hjärnan tex usch va jag inte kan göra något bra, usch va jag är ful   – så blir det vår sanning som vi tror på. Fast egentligen är det ju inte sant. För våra tankar som hjärnan snappar upp är inte vår sanning. Vår sanning finns i vår egna inre känsla, vår intuition, vår magkänsla, vår själs sanning. Därför är det oerhört viktigt att kunna sitta i stillhet och lyssna inåt, du har alla svaren själv, inom dig.