fbpx

Kristallkit för skydd hemma

249 kr599 kr

Kristallkit med rå stenar för att skydda sitt hem. Innehåller svart turmalin och en selenit. Kittet fås i två varianter.

Small: Innehåller 4 rå stenar av svart turmalin samt 1 rå stav av selenit. Storlek ca. 4-5 cm.

Large: Innehåller 4 rå stenar av svart turmalin, ca. 5-6 cm samt ett torn av selenit, ca.8 cm.

Svart turmalin placeras ut i hemmets ytterhörn för att på så sätt bilda en skyddande pyramid. Selenit placeras i hemmet innanför ytterdörren för att bjuda in änglarnas beskydd.

Svart turmalin egenskaper

Turmalin ger kraft, styrka och självförtroende. Mod att stå på egna ben. Den skyddar mot negativ energi och minskar rädslor. Renar och balanserar samtliga chakran och bildar en sköld runt kroppen. Turmalin är en balanserande sten som också löser upp spänningar och stress. Den omvandlar negativa tankar till positiva. Bra för växter och trädgård – hålla ohyra borta. Absorberar UV-strålar, skyddar mot mobiltelefon, strålning och elektromagnetiska föroreningar. Ger skydd under ritualer.

Selenit egenskaper

Allmänt stärkande. En stor bit selenit i huset ger en fridfull och trygg atmosfär. Går rakt på sak. Förstärker och laddar upp andra stenar. Öppnar kronchakran, bra vid meditation och andligt arbete. Lugn sten och ger frid. Hjälper dig att lösa problem. Tar bort förvirring och hjälper dig att se helheten. Stabiliserar känslor. Bra vid amning.

Videon nedan förklarar hur kristallernas ska placeras ut:

Storlek

small, large